Kosten & vergoedingen.

Je hebt recht op 3 uur dieetadvisering (gemiddeld 6 consulten) vanuit de basisverzekering. Houd hierbij rekening met het jaarlijkse, verplichte eigen risico. Consulten voor klanten verwezen voor DiabetesCOPD of hart- en vaatziekten vallen niet onder het verplichte eigen risico. Kinderen tot 18 jaar hebben geen verplicht eigen risico. Naast vergoeding vanuit de basisverzekering kan het zijn dat je een extra vergoeding ontvangt vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg hiervoor de polis. Diëtistenpraktijk Monique Kuiper heeft een contract met alle zorgverzekeraars.

In 2017 wordt diëtetiek voor 3 uur vergoed vanuit de basis ziektekostenverzekering. Houdt daarbij wel rekening met je eigen risico. Voor personen onder de 18 jaar is het eigen risico niet van toepassing. Dieetadvisering is vaak in het aanvullend pakket van de zorgverzekeraar opgenomen. Bekijk een overzicht van aanvullende verzekeringen.

Tarieven 2019

Omschrijving Duur Tarief
Eerste consult en advies 1 uur + 30 minuten indirecte tijd 90 euro
Vervolgconsult 30 minuten 30 euro
Klein consult 15 minuten 15 euro
E-mail of telefonisch consult 15 euro
Toeslag huisbezoek 25 euro

Ketenzorg

Als je door de praktijkondersteuner van de huisarts wordt verwezen vanwege diabetes, COPD of een risico op hart- en vaatziekten overgewicht, verhoogde bloeddruk of verhoogd cholesterolgehalte, dan is mogelijk een vergoeding vanuit de ketenzorg van toepassing. Hierbij is het eigen risico niet van toepassing. Bij verhindering kun je tot 24 uur van te voren een afspraak telefonisch of via email annuleren of verzetten. Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden afgezegd, worden in rekening gebracht en niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Monique
Diëtist en leefstijlcoach
Annelie
Diëtist en leefstijlcoach
Laurie
Diëtist en leefstijlcoach

Snel naar

Contact

  • Adresgegevens Tuinstraat 2
    5144 NT Waalwijk